Szállítási és fizetési feltételek

Jelen oldal útmutatóként szolgál. Semmilyen felelősséget nem vállalunk használatáért. Amennyiben személyre szabott nyilatkozatot szeretnél weboldaladra, kérjük, keress fel internetes jogászt.

Szállítási feltételek

Weboldal: https://domained.hu/
E-mail: hello@domained.hu

A leadott megrendelésről visszaigazolást küldünk elektronikus formában. A megrendelést követően a csomagok kiszállítását a [FUTÁRSZOGÁLAT NEVE] futárszolgálat végzi.

Termékeink kiszállítása 2-5 napon belül történik minden munkanap 09.00 és 17.00 óra között.

A termék szállítási díját a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 09.00 és 17.00 óra között érkezik. Ez lehet otthoni lakcím, munkahely vagy egyéb tervezett tartózkodási hely is.

Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor kérjük arról is gondoskodj, ha nem te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

Ha bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a [FUTÁRSZOGÁLAT NEVE] Futárszolgálat ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

Fizetési feltételek

Utánvétes fizetés (készpénzes vagy bankkártyás fizetés a futárnak)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. Az utánvétkezelés díja [INGYENES / ÖSSZEG].

Online bankkártyás fizetés (Stripe segítésével)

A bankkártyás fizetési folyamat biztonságát a Stripe (a legmagasabb szinten auditált PCI-1-es tanúsítvánnyal rendelkező pénzügyi szolgáltató) biztosítja. A fizetés során megadott bankkártya adatok közvetlenül a Stripe rendszerébe kerülnek, azokat a szolgáltató semmilyen formában nem látja, tárolja, vagy fér hozzájuk.

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot.

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa bankkártyádat
  • American Express bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

További információ: https://stripe.com/